Over mij

 
 

 
Mijn naam is Michéle Somers,  53 jaar en vader van 3 volwassen kinderen en 2 kleindochters. Ik ben gediplomeerd sportmasseur en lid van NGS (brancheorganisatie). In 2018 ben ik begonnen met een ander invulling te geven aan mijn werkzaamheden. Sinds 1996 ben ik werkzaam als declarant, later als hoofddeclarant,  voor diverse commerciële bedrijven mbt alle douanezaken. Deze werkzaamheden vervul ik nog 24 uur per week. De overige uren  besteed ik aan mijn eigen massagepraktijk, FitSom Massage. Na mijn opleiding  Sportmassage ben ik de opleidingen; Dry-Needling en Mobilisatie / Manipulatie gaan volgen. Hier heb ik mijn Diploma en licentie voor behaald. Daarnaast heb ik de cursussen, Medical taping en sportmassage voor wielrenners met succes afgerond. Vanaf September start ik met de opleiding Sporttherapie. Ik hoop hiervoor in Februari mee klaar te zijn.  

Met deze technieken en vaardigheden kan ik mijn cliënten (nog)  beter helpen bij het herstel van een blessure en/of  het voorkomen van een blessure (preventief). Zelf  kom ik uit de wielersport  waar ik nog steeds actief in ben. In de afgelopen jaren heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van diverse sportmasseurs. Zo heb ik ervaren wat een goede massage  voor je lichaam kan betekenen. Zowel lichamelijk als geestelijk heeft dit een gunstig effect. Niet alleen voor sporters, maar ook mensen met een druk-, zwaar-, of stressvol beroep is een sportmassage zeer effectief.

Ik hoop u dan ook binnenkort te mogen verwelkomen in mijn Massagepraktijk. U kunt hiervoor op meerdere locatie terecht. Zie hiervoor  de contactgegevens.

                                                                    “A Fit State Of Mind “